Garantie

Over garantie kunnen we heel kort zijn. Wij geven u de garantie dat PROVAK pas tevreden is als u als klant tevreden bent.

Concreet houdt dat voor u in dat al op heel veel producten levenslange garantie wordt gegeven. Normaal heeft u op elk gebruiksartikel één jaar fabrieksgarantie + één jaar van PROVAK erbij.

Mochten er binnen twee jaar bij normaal gebruik geen problemen zich voordoen dan kunt u en PROVAK er van uit gaan dat er geen materiaal en/of constructiefouten aanwezig zijn die onder een garantieregeling zouden moeten vallen.

Er zijn inmiddels al veel toeleveranciers van PROVAK die 5, 10, 25 of zelfs levenslange garantie verlenen.

Helaas maken wij ook vaak mee dat er ‘abnormaal’ gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsgereedschappen.

Een schroevendraaier, ook al heeft u de beste die er te krijgen is, is op een enkele uitzondering na nog steeds niet bedoeld om met een hamer op te slaan om bijvoorbeeld de tegeltjes in de keuken van de muur af te bikken.

Zo zijn hogedrukreinigers nog steeds niet vorst-ongevoelig en kunnen haspels in opgerolde staat bijzonder heet worden als u er een hakselaar op aansluit.

Mocht u aanspraak moeten maken op garantie, dan willen wij ervoor zorgen dat dit zo goed als mogelijk kan gebeuren. Neem daarom altijd een aankoopbewijs mee, ook al is deze drie jaar oud en liefst ook nog de garantiekaart of gebruiksaanwijzing.

Soms vragen wij u een kleine bijdrage in de verzendkosten mocht uw aankoop opgestuurd worden naar de fabrikant of leverancier.