Hang- en sluitwerk

 

Provak is van oudsher specialist op gebied van sloten. Naast de standaard sloten hebben we ook veel specials op voorraad zoals smalsloten, meerpuntsluitingen maar ook cilinders in diverse veiligheidsklassen (SKG) en op wens ook gelijksluitend te leveren. Daarnaast is in de winkel een showroom te vinden met modern deurbeslag van verschillende A-merken. Dus kom gerust langs om inspiratie op te doen.

Helaas komen woninginbraken nog steeds veel voor en de emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiƫle schade. Wij helpen u graag om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak. Onze gediplomeerde preventie adviseurs adviseren u kosteloos aan huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maak direct een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte. Een PKVW gecertificeerd huis heeft 90% minder kans op inbraak dan een niet PKVW beveiligd huis. Helaas geen garantie, PKVW kan wel voor de verzekering voordeliger zijn.

Wij zijn een PKVW-bedrijf. Dat wil zeggen: een Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor:

– Advies, controle en preventietips.

– Het aanbrengen van de benodigde inbraakwerende middelen.

– Keuring om in het bezit te komen van het certificaat veilige woning.

– Advisering is kosteloos en gebeurt altijd door een medewerker die is opgeleid als preventieadviseur. Daarna ontvangt u van ons desgewenst een vrijblijvende offerte voor de benodigde beveiligingsproducten, montage en mogelijke bijkomende kosten.