(Hor)rornacht

horren

Iedereen kent het wel, je wilt gaan slapen en dan hoor je er één! Een mug. Dat verschrikkelijke geluid, daar gaat je nachtrust. Ze komen overal vandaan; door de voordeur, achterdeur, ramen, openslaande tuindeuren en schuifpuien. Maar dit kan voorkomen worden met een door ons op maat gemaakte hor. De horren worden gemeten en geplaatst indien gewenst.

Bij ons kunt u aluminium horren op maat verkrijgen van een uitstekende kwaliteit. Dit geldt voor zowel de vaste horren, inzethorren, rolhorren en plisséhorren. Deze zijn in alle ral kleuren verkrijgbaar. Heeft u hier interesse in dan kunt u ons bellen, mailen of langs komen in één van onze winkels. Tijdens dit gesprek wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten van de hor(ren). Verder is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Met ruim 30 jaar ervaring komt het zelden voor dat wij geen gepaste oplossing voor u kunnen vinden.

Wij bieden op de door ons gemaakte horren één jaar garantie op het gaas en vijf jaar garantie op het systeem. Tevens verzorgen wij reparaties.

Provak van Beijeren